Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Συρία: 30 μαχητές των ειδικών δυνάμεων της Χεζμπολάχ νεκροί

Στη διάρκεια συγκρούσεων στο Κουσάιρ.
Τριάντα μαχητές των ειδικών δυνάμεων της σιιτικής λιβανικής οργάνωσης Χεζμπολάχ και είκοσι στρατιώτες των καθεστωτικών δυνάμεων σκοτώθηκαν κατά τις χθεσινές συγκρούσεις στην πόλη Κουσάιρ, στην κεντρική Συρία κοντά στη μεθόριο με τον Λίβανο, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
«Αξιόπιστες πηγές πληροφόρησαν το Παρατηρητήριο ότι 23 μέλη των ειδικών δυνάμεων της Χεζμπολάχ σκοτώθηκαν και 70 τραυματίσθηκαν στις συγκρούσεις στην πόλη Κουσάιρ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης που βασίζεται στις πληροφορίες ενός δικτύου ιατρικών πηγών και πηγών της συριακής αντιπολίτευσης.
Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι ο στρατός «αποκατέστησε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στις περισσότερες συνοικίες του Κουσάιρ» κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην πόλη, που βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από τη λιβανική μεθόριο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.