Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Η τουρκο- ισλαμοποίηση της Κύπρου – «Adım Adım Türkiye»


Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 16, 2014
Τελικά και αφού για χρόνια ορισμένοι προειδοποιούσαμε με άρθρα και αναλύσεις ότι οι Ελληνοκύπριοι θα μείνουμε μειονότητα στη πατρίδα μας Κύπρο, ήλθαν οι στατιστικές να μας επιβεβαιώσουν και να σοκάρουν (για λίγες μέρες βέβαια, σύντομα θα ξεχαστούν και αυτές και η ζωή θα κυλά «ρόδινα» μέχρι την τελική πτώση) . Στην Κύπρο της πλειοψηφίας του 82% Ελλήνων έχουν μείνει 572,000. Σχετικό το άρθρο του αγαπητού Σάββα Ιακωβίδηστην Σημερινή 13.6.2014 « Ο δημογραφικός Αττίλας και η επέλαση του μουσουλμανισμού».
΄Ομως, αυτή τη στιγμή οι γεωπολιτικές εξελίξεις και ανακατατάξεις στην Μέση Ανατολή και η αλλαγή συνόρων που επιβάλλεται δια πυρός με την σαρωτική προέλαση των ισλαμιστών σε όλα τα επίπεδα, τις άγριες δολοφονίες χριστιανών σε σημείο εξοντώσεως ολόκληρων πληθυσμών, θα έπρεπε να είχαν ηχήσει συναγερμό πρώτου βαθμού στην Λευκωσία. Αλίμονο…
Αν οι ΗΠΑ πράγματι θεωρούσαν στρατηγικό εταίρο την Κύπρο, τότε το πρώτο που όφειλαν οι κυπριακές πολιτικές ηγεσίες, κομματικές, προσφυγικές, ανθρωπιστικές ήταν να τρέξουν να απαιτήσουν από τον κ. Μπάιτεν την αποτελεσματική απελευθέρωσή της από την τουρκική κατοχή για να αποφευχθεί η τελική της ισλαμοποίηση! Αλίμονο, όμως, στη μέθη του…στρατηγικού εταιρισμού ονειρεύονται αγωγούς μέσω Τουρκίας και πόσα εκατομμύρια ευρώ θα τσεπώσουν κάποιοι με τέτοιες επιχειρήσεις…
 

Ούτε και προβληματίζονται π.χ. με τις εξελίξεις τουλάχιστον στην Βρετανία, όπου ο πρωθυπουργός Κάμερον και ο Υπ. Παιδείας (ευτυχώς ξύπνησαν αυτοί έστω και τώρα) αποφάσισαν να σταματήσουν τις ισλαμοποιήσεις σχολείων στην Βρετανία (μετά τις έρευνες και τα απαράδεκτα που συνέβαιναν σε σχολεία στο Μπίρμιγχαμ) και από τον Σεπτέμβριο θα επιβληθεί σε όλα τα σχολεία ριζική αλλαγή προγράμματος όπου θα διδάσκονται «Βρετανικές Αξίες»…
 

Ακόμα χειρότερο, θα έπρεπε στην Κυπριακή Δημοκρατία τις 572,000 Ελληνοκυπρίων να είχε τουλάχιστον ξυπνήσει η είδηση της τουρκικής εφημερίδας Ταράφ, η οποία όπως μετέδωσε στις 14.6.2014 ο δημοσιογράφος Νίκος Χειλαδάκης (www.olympia.gr ) «Στην «σύγχρονη» ισλαμική Τουρκία τα κοριτσάκια από 11 ετών και πάνω, (ανεπίσημα ίσως και από μικρότερες ηλικίες ), θα πρέπει να μαθαίνουν πώς να γίνουν καλές νύφες, βλέπε πώς να μαθαίνουν να «βιάζονται» από τους συζύγους τους οι οποίοι, όπως κηρύττει το Κοράνι, (το οποίο τελευταία έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα), τις θεωρούν σαν τα χωράφια τους και όποτε γουστάρουν τα σπέρνουν σύμφωνα με τις ορέξεις τους…Όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα, Taraf, το ίδιο το τουρκικό υπουργείο Παιδείας προχώρησε στην θέσπιση μαθήματος στα τουρκικά σχολειά για μικρές νύφες από 11 ετών με την χαρακτηριστική προτροπή, «Πως να γίνετε καλές μικρές νύφες». Το μάθημα θα διδάσκεται στην πέμπτη τάξη του πρώτου σχολείου, (αντίστοιχο με το δικό μας δημοτικό σχολείο)…Το μάθημα αυτό που θα αρχίζει από την πέμπτη τάξη, θα διδάσκεται και σε άλλες πέντε τάξεις έτσι ώστε να ολοκληρώνεται η «ειδική» εκπαίδευση για τις μικρές νύφες… η μικρή νύφη θα πρέπει να είναι έτοιμη να γίνει θυσία, (kurban ol), για τον σύζυγο της και να υπακούει σε όλες τις ορέξεις του και τις παρορμήσεις του ενώ θα πρέπει να τον στηρίζει στο νέο της σπίτι όπου ο άντρας θα είναι ο μεγάλος αφέντης !!! Το όνομα του μαθήματος θα έχει τον χαρακτηριστικό συμβολικό τίτλο, «Adım Adım Türkiye», δηλαδή, «Τουρκία Βήμα προς Βήμα»…»
Τέτοια σοβαρά θέματα, όμως, δεν ανησυχούν ούτε τους πολιτικάντιδες ούτε τους Αρχιερείς ούτε την όση έμεινε πλειοψηφία εκτός από μια μικρή προβληματισμένη μερίδα του λαού. Ακόμα βρίσκονται μεθυσμένοι στην δήλωση του Αμερικανού αντιπροέδρου κ. Μπάιτεν ότι η Κύπρος είναι στρατηγικός εταίρος των ΗΠΑ Ούτε βέτο ενδιαφέρονται να βάλουν στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, ούτε να εγκαταλείψουν την τουρκο-βρετανική διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία και ας οδύρονται τώρα για πολλαστή χρονιά και φορά, ότι οι Τούρκοι είναι ανένδοτοι και δεν προχωρούν οι συνομιλίες. Γιατί; Επειδή οι Τούρκοι θέλουν ολόκληρη την Κύπρο!
Αν ευσταθούν τα λεχθέντα Μπάιντεν και η αμερικανική κυβέρνηση εννοεί τα περι στρατηγικού εταίρου, τότε ας το αποδείξει σε συνεργασία με την «κηδεμόνα» Βρετανία : Ας καταστήσουν την Κύπρο, ένα προπύργιο εναντίον της προέλασης του ισλαμισμού που απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη. Μπορούν σε 48 ώρες άμα θέλουν. Απλά να αντιστρέψουν ότι έκαναν στις 20 Ιουλίου 1974! Αλλά πρέπει πρώτα να το θέλουν και οι… 572,000 εγκαταλείποντας την διζωνική εκτέλεση της πατρίδας μας. Ιδού η Ρόδος για όλους… Αλλοιώς «Τουρκία Βήμα προς Βήμα – Adım Adım Türkiye» ή αλλοιώς Herşey Türkiye Için…΄Ολα για την Τουρκία!
 

Φανούλα Αργυρού
Ερευνήτρια/δημοσιογράφος – Λονδίνο 16.6.2014
 
 

Εδώ το δημοσίευμα της Ταράφ με τίτλο « Από τα σχολεία μικρές νύφες»

 

http://www.taraf.com.tr/haber-okulda-kucuk-gelin-dersi-156766/ 

 Okulda küçük gelin dersi

14 Haziran 2014 Cumartesi 07:55 |

MEB’in öğretmenler için hazırladığı kılavuz kitapta şok ifadeler yer aldı. Kitaptaki etkinlikler bölümünde 11 yaşındaki kız çocuklarına “iyi gelin” olma dersi veriliyor

Haberi Yazdır

 

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu’nun kararıyla kabul edilen kitapla öğrencilerin “gelin” olmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Hürriyet Gazetesi’nden Aysel Alp’in hazırladığı habere göre Sosyal Bilgiler Öğretmen Kılavuz Kitabı’nın “Adım Adım Türkiye” başlıklı ünitesinde, 11 yaşındaki beşinci sınıf öğrencilerine nasıl iyi gelin olunacağı anlatılıyor.

Sosyal Bilgiler Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulunun 2011 tarihli kararıyla 2012-2013 öğretim yılından itibaren 5 yıl süreyle 'ders kitabı' olarak kabul edilen ve Pasifik Yayınları’na ait olan Sosyal Bilgiler Öğretmen Kılavuz Kitabı'nın "Adım Adım Türkiye" başlıklı ünitesi öğretmenlerin tepkisini çekti.

Sosyal Bilgiler dersinde öğretmenlere rehber olması için hazırlanan kitaptaki etkinlik kılavuzuyla, küçük kız çocuklarını gelin olmaya özendirildiğini söyleyen öğretmenler, ayrıca bu kitapla çocuklara kocasının yoluna ölmeleri gerektiği mesajının verildiğini söyledi. Habere göre kılavuzda yer alan 2. ünitede “Kültürümüz Zenginliğimizdir” konu başlığı altında öğrencilere Anadolu’da Gelin Kına Gecesi etkinliği yaptırılması isteniyor. Kitapta 11 yaşındaki kız çocuğuna bu etkinliğin şu şekilde yaptırılması öneriliyor:
- Kız öğrencilerinizden birine gelin rolü veriniz.
- Diğer kız öğrencileriniz, bölgenize ait ya da ders kitabındaki (s.40) kına türküsünü seslendirsinler.
- Gelin olan öğrencinizin başına kırmızı yazma örtünüz. Öğrencilerinizden kına türküsü söylenirken gelinin eline kına yakılmasını canlandırılmasını isteyiniz.


GEREKİRSE KOCANIN YOLUNA KURBAN OL


Kitapta geçen diğer skandal ifadeler de şöyle: “Öğrencilerinize, kınanın gelin olacak kızın yeni evine bağlı kalacağını sembolize etmek üzere yakıldığını, gelinin evinin ve kocasının yoluna gerekirse kurban olacağının vurgulandığını söyleyiniz.”  

http://www.taraf.com.tr/haber-okulda-kucuk-gelin-dersi-156766/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.