Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ανέτειλε η μεγάλη ημέρα του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου και της Ανάστασης του Ελληνικού γένους.

Ο «Σύλλογος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Οικογενειών Αγνοουμένων και Πεσόντων Κυπριακής Τραγωδίας 1974» εύχεται στους απανταχού Έλληνες του Πλανήτη καθώς και στους ανεξαρτήτως θρησκείας, έθνους και πολιτισμικής καταβολής Ανθρωπιστές που πιστεύουν και αγωνίζονται. ακόμη και αυτή τη στιγμή, υπέρ της επικράτησης των Υψηλών Ιδανικών της Ελευθερίας, της Ισοπολιτείας και της Δικαιοσύνης στον Κόσμο, η ευλογία του Αγίου Τριαδικού θεού δια της Κεχαριτωμένης αυτού Μητρός και πάντων των αγίων να σας συνοδεύει εσάς και τις οικογένειές σας πάντοτε.

Ευχαριστούμε επίσης εκ βάθους καρδίας όλους, πολίτες και φορείς, για την ένθερμη και πολυσχιδή μέχρι τώρα στήριξη του αγώνα της μαρτυρικής αναζήτησής μας.

Παρακαλούμε, τέλος, αυτή τη λαμπρή ημέρα να μη λησμονήσετε να αποδώσετε και εσείς με τη σειρά σας το συμβολικό φόρο τιμής στους ήρωες της Κυπριακής Τραγωδίας, οι οποίοι ως συνεχιστές των μεγάλων ηρώων εκείνων του 1821 θυσιάστηκαν υπέρ Βωμών και Εστιών της Πατρίδας μας, ανάβοντας υπέρ αυτών ένα κεράκι στο ψηφιακό μας Εκκλησάκι « Παναγία Άξιον Εστί ».


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΩΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974

Βουτσινά 80 - ΤΚ: 15561, Χολαργός - ΑΘΗΝΑ

Τηλ: 2106521639 e-mail:humanrights1974@windowslive.com

Ιστοσελίδα: www.agnooumenoi74.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.