Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Έκθεση της ΜΙΤ στο ΣΕΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ οι προκαταρκτικές εργασίες του Ερευνητικού Κέντρου Πληροφοριών (ΙSΑΜΕR), το οποίο αποτελεί το «νέο ακαδημαϊκό όραμα» των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών (ΜΙΤ), όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ.
Το ΙSΑΜΕR, το οποίο λειτούργησε τον Αύγουστο του 2011 και υπάγεται στην Ακαδημία της ΜΙΤ (ΜΙΤΕΜ), ασχολείται με την έκδοση ακαδημαϊκών μελετών και την εκπόνηση εκπαιδευτικών ερευνών και αναλύσεις πληροφοριών, ενώ επικεντρώνεται στους τομείς της παγκόσμιας τρομοκρατίας, του ΡΚΚκαι της ενεργειακής ασφάλειας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΜΙΤ, που παρακολουθεί στενά τον τελευταίο καιρό τις εξελίξεις στην Συρία, το Ιράκ και την «Αραβική Ανοιξη», αναμένεται να υποβάλει στα τέλη του μήνα τις σχετικές εκθέσεις της για τα θέματα αυτά, στα μέλη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας.
http://www.philenews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.