Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Υπάρχει η «Περιοχή 51», παραδέχεται η CIA




Από το χώρο της συνωμοσιολογίας, της επιστημονικής φαντασίας και… των εξωγήινων πολιτισμών, η «Περιοχή 51» περνά στην πραγματικότητα.

Έκθεση της CIA που δόθηκε στη δημοσιότητα το Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον επιβεβαιώνει την ύπαρξη της «Περιοχής 51» στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Η επίσημη εξήγηση καταρρίπτει το μύθο των UFO και αιτιολογεί τα μυστηριώδη φώτα στον ουρανό της Νεβάδα ως κατασκοπευτικά σκάφη U-2 που δοκιμάζονταν υπό συνθήκες απόλυτης μυστικότητας. Η έκθεση είχε συνταχθεί εδώ και πολλά χρόνια και δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα μετά από αίτημα του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου ώστε να εξαλειφθούν θεωρίες συνομωσίας και μυστηρίου. Σε κανένα σημείο από τις 400 σελίδες της έκθεσης δεν αναφέρεται κάτι για τον εξωγήινο του Ρόζγουελ ή για ιπτάμενους δίσκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.