Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Παραίτηση του ειδικού συμβούλου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη Συρία

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο ειδικός σύμβουλος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη Συρία, Φρέντερικ Χοφ.
Ο ειδικός σύμβουλος για τη Συρία της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Φρέντερικ Χοφ, πρόκειται να παραιτηθεί, ανακοίνωσε χθες Τρίτη ανώτατος Αμερικανός αξιωματούχος προσθέτοντας ότι αυτό δεν αναμένεται να σηματοδοτήσει αλλαγή στην αμερικανική πολιτική ως προς τη συριακή κρίση.
Ο Φρέντερικ Χοφ, ο οποίος μαζί με τον αμερικανό πρεσβευτή στη Συρία Ρόμπερτ Φορντ, υπήρξε ο κυριότερος σύμβουλος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη συριακή κρίση, ενημέρωσε την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ότι σκοπεύει να παραιτηθεί, είπε ο ίδιος αξιωματούχος.
Ο Χοφ, ειδήμονας σε θέματα Μέσης Ανατολής και ειδικός σύμβουλος της Κλίντον για τη Συρία, επιχείρησε να πείσει την πολωμένη αντιπολίτευση στη Συρία να αποκτήσει μεγαλύτερη συνοχή και να παρουσιάσει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση απέναντι στη διακυβέρνηση της χώρας από τον πρόεδρο Άσαντ.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.