Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Ερντογάν: Ο Άσαντ έχει ξεπεράσει τον πατέρα του σε εγκλήματα

Δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού από το Αλγέρι.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που βρίσκεται αντιμέτωπος στο εσωτερικό με κύμα αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, δήλωσε από το Αλγέρι πως ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ έχει ξεπεράσει τον πατέρα του σε εγκλήματα και σφαγιασμούς και πως πρέπει να πληρώσει το τίμημα.
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ «έχει ξεπεράσει τον πατέρα του όσον αφορά τα εγκλήματα και τις ωμότητες και δεν είναι δυνατόν να του το συγχωρούμε», δήλωσε ο Ερντογάν, του οποίου η χώρα υποστηρίζει τους αντάρτες.
Αναφερόμενος στην λαϊκή εξέγερση του Μαρτίου 2011, που έχει οδηγήσει στον αιματηρό εμφύλιο πόλεμο, ο Ερντογάν δήλωσε πως ο Σύρος πρόεδρος θα πρέπει «αργά, ή γρήγορα να πληρώσει το τίμημα».
«Υποστηρίζουμε τα αιτήματα του συριακού λαού, που προσδοκά στη δημοκρατία», δήλωσε ο Ερντογάν, του οποίου η χώρα έχει υποδεχθεί 300.000 Σύρους πρόσφυγες.
Πηγή: AΠE-MΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.