Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στα πλαίσια της προσπάθειας για διατήρηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και με αφορμή την επέτειο της συμφωνίας Μακαρίου-Ντενκτάς της 12ης Φεβρουαρίου του '77, το ΠΕΑΜ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Επανεξετάζοντας τη συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς του '77 και το θέμα της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας». Στην εκδήλωση θα γίνει και παρουσίαση ηχητικών και οπτικών ντοκουμέντων σε σχέση με το θέμα.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δυο ενότητες του θέματος, μια με τίτλο «Συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς: εξελίξεις και διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία» που θα χειρισθεί ο κ. Λουκής Λουκαϊδης, πρώην δικαστής του Ε.Δ.Α.Δ., δικηγόρος, και μια με τίτλο «Η συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς του '77 μέσα από τα συγγράμματα του Ραούφ Ντενκτάς» που θα χειρισθεί ο κ. Χρίστος Ιακώβου, διευθυντής ΚΥ.ΚΕ.Μ.

Ημέρα εκδήλωσης: Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 7.30 μ.μ.
Χώρος: Αίθουσα Τελετών Ιδρύματος Εθνάρχου Μακαρίου Γ΄ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν η Α. Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄ και ο Αρχηγός της Αντίστασης κ. Μίκης Τεμβριώτης.

Στην εκδήλωση, που θα τελεί υπό την προστασία του Μακαριωτάτου, θα συμμετέχουν η Αδούλωτη Κερύνεια και η ΄Ενωση Αγωνιστών Πάφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.