Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




Το Παγκύπριο Εθνικολαϊκό Απευλευθερωτικό Μέτωπο (ΠΕΑΜ) διοργανώνει δημόσια ανοικτή συζήτηση, με αφορμή την επέτειο της συμφωνίας Μακαρίου-Ντενκτάς της 12ης Φεβρουαρίου του 1977, με θέμα:

«Επανεξετάζοντας τη συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς του ’77 και το θέμα της Διζωνικής-Δικοινοτικής Ομοσπονδίας»

Στη συζήτηση θα μιλήσουν ο δικηγόρος, κος Λουκής Λουκαίδης, πρώην δικαστής του ΕΔΑΔ με θέμα: «Συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς: Εξελίξεις και Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία» και ο κος Χρήστος Ιακώβου, διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥΚΕΜ) με θέμα: «Η συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς του ’77 μέσα από τα συγγράμματα του Ραούφ Ντενκτάς»

Συντονιστής: Σάββας Παύλου, Φιλόλογος - Συγγραφέας

Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ παρά την Ιερά Αρχιεπισκοπή στη Λευκωσία.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση θα απευθύνουν η Α. Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄ και ο Αρχηγός της Αντίστασης κ. Μίκης Τεμβριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.