Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Τρεις ρουκέτες έπληξαν τη Μισράτα στη Λιβύη

Οι εξεγερμένοι έκλεισαν πετρελαιαγωγό που μεταφέρει αργό σε διυλιστήριο κοντά στην Τρίπολη.

Τρεις ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από τις δυνάμεις του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι έπληξαν σήμερα μία αστική περιοχή κοντά στο λιμάνι της Μισράτα, η οποία ελέγχεται από τους εξεγερμένους, δήλωσε ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Ρόιτερς. Από την περιοχή έβγαινε καπνός, ενώ δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για τραυματίες.

Στο μεταξύ, οι Λίβυοι εξεγερμένοι έκλεισαν έναν πετρελαιαγωγό στα Δυτικά Όρη, ο οποίος προμηθεύει με αργό το διυλιστήριο της Ζαουΐγια, δήλωσε ένας εκπρόσωπος των εξεγερμένων.

«Οι εξεγερμένοι έκλεισαν έναν πετρελαιαγωγό, ο οποίος χρησιμοποιείται για την μεταφορά πετρελαίου από την πετρελαιοπηγή Αουμπάρι στο νότο προς το διυλιστήριο της Ζαουΐγια. Πρόκειται για μία προσπάθεια των εξεγερμένων να καταπνίξουν το καθεστώς του Καντάφι στην Τρίπολη» σημείωσε ο εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.