Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Διαβουλεύσεις ΝΑΤΟ-Τουρκίας για γραφείο του Συνδέσμου στο Ισραήλ

Ο ανώτατος Διοικητής των Δυνάμεων Ευρώπης του ΝΑΤΟ, στρατηγός Τζέιμς Σταυρίδης έφθασε χθες, Δευτέρα, αργά το βράδυ στην Άγκυρα.

Ο ανώτατος Διοικητής των Δυνάμεων Ευρώπης του ΝΑΤΟ, στρατηγός Τζέιμς Σταυρίδης επισκέπτεται την Τουρκία προκειμένου να συζητήσει τις διαφωνίες της Τουρκίας στην προοπτική να εγκαταστήσει το ΝΑΤΟ, γραφείο Συνδέσμου στο Ισραήλ.

Ο ελληνοαμερικανικής καταγωγής Τζ. Σταυρίδης έφθασε χθες αργά το βράδυ στην Άγκυρα και σήμερα αναμένεται να συναντηθεί με τον αρχηγό του Επιτελείου στρατηγό Νετζντέτ Οζέλ και τον υπουργό Αμύνης Ισμέτ Γιλμάζ.

Ο Αμερικανός στρατηγός αναμένεται να συζητήσει και την υπάρχουσα ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και την αυξημένη παρουσία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στην περιοχή.

Ακόμη θα συζητήσει το αίτημα της Τουρκίας για την μεταφορά αμερικανικών, μη επανδρωμένων, αεροσκαφών από το Ιράκ στη βάση του Ιντσιρλίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.