Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ



Με ικανοποίηση υποδέχθηκαν στην Ουάσιγκτον την πραγματοποίηση της κοινής άσκησης ελληνικών και ισραηλινών δυνάμεων, στην οποία συμμετείχαν και 11 ελικόπτερα, οκτώ του Ισραήλ και τρία της Ελλάδας.

Η άσκηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Πέμπτη και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διεξαχθούν και άλλες ασκήσεις tous επόμενους μήνες.

Οι συντηρητικοί αναλυτές στην αμερικανική πρωτεύουσα «ονει­ρεύονται» μία συμμαχία Ελλάδας, Ισραήλ και Ιρακινού Κουρδιστάν, για να αποδυναμωθεί η Τουρκία.

Μάλιστα σε κλειστή συνεδρίαση στελεχών του Heritage Foundation ακούστηκε με ισχυρά τρόπο η φρά­ση ότι «πρέπει να τιμωρήσουμε την Τουρκία»…

Είναι επίσης σημαντικό ότι για πρώτη φορά το εβραϊκό λόμπι υποστή­ριξε την Κύπρο στο Κογκρέσο με την υπερψήφιση νομοσχεδίου που ει­σήγαγε ο βουλευτής Γκας Μπιλιράκης για τους θρησκευτικούς θησαυρούς που έκλεψαν οι Τούρκοι μετά την εισβολή του «Αττίλα». MIX. ΙΓΝ.(ΕΘΝΟΣ ΣΕΛ 26)

http://nationalpride.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.