Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ισραηλινοί καταδρομείς πραγματοποιούν μυστικές επιδρομές στο Ιράν

Το Ισραήλ τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί μυστικές επιδρομές στο Ιράν σε αναζήτηση αποδείξεων για το σχεδιασμό του πυρηνικού όπλου, γράφει η βρετανική εβδομαδιαία εφημερίδα «Σάντεϊ Τάιμς».

Σύμφωνα με τα στοιχεία του εντύπου, για το σκοπό αυτό χρησιμοποιείται η μόνιμη βάση στο ιρακινό Κουρδιστάν. Στις επιχειρήσεις αυτές χρησιμοποιείται υπερσύγχρονος εξοπλισμός για την ανίχνευση στοιχείων σχετικά με τη ραδιολογική κατάσταση και τις δοκιμές εκρηκτικών μηχανισμών. Τον τελευταίο καιρό η ισραηλινή κατασκοπεία ιδιαίτερη προσοχή απέδιδε στη στρατιωτική εγκατάσταση στο Πάρτσιν.
Οι «Σάντεϊ Τάιμς» γράφουν ότι κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Ουάσιγκτον του Μπαράκ Ομπάμα με τον Μπένιαμιν Νετανιάχου, ο τελευταίος παρουσίασε «νέα στοιχεία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, μέρος των οποίων είχαν εξασφαλιστεί κατά τις επιχειρήσεις των ειδικών δυνάμεων στο ιρανικό έδαφος».
http://greek.ruvr.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.