Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Μπαν Κι-μουν: Η Αλ Κάιντα πίσω από την διπλή επίθεση αυτοκτονίας στη Δαμασκό

Η Αλ Κάιντα βρίσκεται πίσω από την διπλή επίθεση αυτοκτονίας την περασμένη εβδομάδα στη Δαμασκό, υποστηρίζει ο γ.γ. των Η.Ε. Μπαν Κι-μουν.

 Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-μουν δήλωσε δημοσίως την πεποίθηση του πως η Αλ Κάϊντα ευθύνεται για τη διπλή επίθεση αυτοκτονίας πριν από μία εβδομάδα στη Δαμασκό, τη φονικότερη επίθεση από την έναρξη της εξέγερσης, πριν από 14 μήνες, εναντίον του Μπασάρ αλ-Ασαντ, στη Συρία, που κόστισε τη ζωή 55 ανθρώπων, τον τραυματισμό 372 .

«Πριν από μερικές ημέρες σημειώθηκε μία τεράστια τρομοκρατική επίθεση. Πιστεύω ότι πίσω από αυτήν βρίσκεται η Αλ Κάϊντα. Αυτό δημιουργεί και πάλι πολύ σοβαρά προβλήματα» είπε ο Μπαν Κι-μουν, μιλώντας σε εκδήλωση για τη νεολαία που φιλοξενήθηκε εχθές στα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.