Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Πακιστανός επισμηναγός ο ένας αγνοούμενος απο την πτώση του τουρκικού T-37C

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Χουρριέτ συνεχίζεται η αναζήτηση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας T-37C το οποίο κατέπεσε στις 16 Ιανουαρίου στην Θάλασσα του Αιγαίου στον κόλπο του Αλιάγκα.Σήμερα ανακοινώθηκε και η ταυτότητα των δύο πιλότων οι οποίοι αγνοούνται ακόμα.Πρόκειται για τον Πακιστανικής καταγωγής εκπαιδευτή επισμηναγό Masood Hussain Chhachhar και τον τουρκικής καταγωγής υποσμηναγό Serkan Sağır ετών 23 από την ανατολική επαρχία Ερζιντσάν ο οποίος είχε πρόσφατα αποφοίτησε.
Η παρουσία του Πακιστανού εκπαιδευτή κατά το άρθρο της τουρκικής εφημερίδας είναι αποτέλεσμα ενός στρατιωτικού προγράμματος ανταλλαγών μεταξύ της Τουρκίας και του Πακιστάν το οποίο και βρίσκεται σε εξέλιξη.Τούρκοι αξιωματούχοι αναφέρουν ότι το εκπαιδευτικό αεροσκάφος T-37C βρίσκεται 130 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η επιχείρηση του εντοπισμού του μικρού εκπαιδευτικού αεροσκάφους και των δύο πιλότων του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.