Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ανάληψη ευθύνης από ισλαμιστές για την επίθεση με ρουκέτες στο Εϊλάτ

Ένοπλοι ισλαμιστές στη χερσόνησο του Σινά ανέλαβαν την ευθύνη για τη σημερινή επίθεση.
Ένοπλοι ισλαμιστές στη Χερσόνησο του Σινά ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με ρουκέτες στο ισραηλινό θέρετρο Εϊλάτ, στην Ερυθρά Θάλασσα, που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, ενώ οι αιγυπτιακές αρχές ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι οι ρουκέτες προφανώς ερίφθησαν από αιγυπτιακό έδαφος.
Σε ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, η ένοπλη οργάνωση Magles Shoura al-Mujahddin αναφέρει ότι σήμερα το πρωί πραγματοποίησε επίθεση με δύο ρουκέτες Grad και στόχο την Εϊλάτ. Προσθέτει ακόμη ότι πρόκειται για αντίποινα στην επίθεση του ισραηλινού στρατού, όπως την χαρακτήρισε, εναντίον διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο Παλαιστινίου κρατούμενου.
Νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι δύο ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από το Σινά και έπληξαν την Εϊλάτ χωρίς να προκαλέσουν θύματα ή καταστροφές.
Πηγή: AΠE-MΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.