Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ταξιδιωτική οδηγία από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το Μπαχρέιν

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στο Μπαχρέιν και συνέστησε στους Αμερικανούς που βρίσκονται στη χώρα αυτή να την εγκαταλείψουν εξαιτίας της πολιτικής αναταραχής που επικρατεί εκεί.

Στην ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισημαίνεται επίσης ότι τα μέλη των οικογενειών των εργαζομένων στην αμερικανική πρεσβεία στο Μπαχρέιν μπορούν να εγκαταλείψουν τη χώρα αν το θελήσουν.

Πολιτική μεταρρύθμιση ζητά η Χ. Κλίντον για το Μπαχρέιν


Η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον σε συζητήσεις που είχε με τον ομόλογό της της Σαουδικής Αραβίας, στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών, των χωρών, της ομάδας των 8 πιο αναπτυγμένων κρατών (G8) στο Παρίσι, του τόνισε την πεποίθηση των ΗΠΑ, ότι η λύση στο Μπαχρέιν πρέπει να προέλθει από μια αξιόπιστη πολιτική μεταρρύθμιση και όχι από μια στρατιωτική παρέμβαση, όπως είπε αξιωματούχος των ΗΠΑ.

Η πληροφορία δόθηκε, υπό καθεστώς ανωνυμίας, στους δημοσιογράφους που παρακολουθούν τις συζητήσεις με τον Σαουδάραβα υπουργό Εξωτερικών, Σείχη Αμπντουλά μπιν Ζαγιέντ αλ-Ναχαγιάν, στο Παρίσι, όπου η Χίλαρι Κλίντον συμμετέχει στη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των G8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.