Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Πρόταση έκπληξη για συνεργασία από την Αρμενία στην Τουρκία


Hurriyet
(23/2/2009)

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Σαρκισιάν, πρότεινε η Άγκυρα και το Εριβάν να ξεκινήσουν συνεργασία στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας.

Ο Σαρκισιάν είπε πως η συνεργασία με την Τουρκία και την Ρωσία για το θέμα του Νέου Κέντρου που θα κατασκευαστεί στην Αρμενία μπορεί να είναι όχι μόνο μια καλή οικονομική διάσταση αλλά και μια πολιτική διάσταση.

Ο Αρμένιος πρωθυπουργός προέβη στις δηλώσεις αυτές κατά την ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ «MOST-2009» που πραγματοποιήθηκε προχθές στην πόλη Tsahkadzor της Αρμενίας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με είδηση του Αρμενικού πρακτορείου Arminfo, ο Σαρκισιάν κατά την ομιλία του είπε «Στην ανοικοδόμηση Νέου Πυρηνικού Κέντρου στην χώρα μας, στην θέση του προηγούμενου πυρηνικού Κέντρου Metsamor, του οποίου λήγει το χρονικό όριο χρησιμοποίησης, θα πρέπει να είναι γνωστό πως θα αντιμετωπίσουμε με ικανοποίηση μια συνεργασία με την Ρωσία και την Τουρκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.