Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Oι εορτασμοί Νεβρούζ


Turkiye
(22/2/2009)

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ) θα πραγματοποιήσει την πρώτη καθιερωμένη Σύνοδο του 2009 υπό την Προεδρία του Προέδρου Γκιούλ στις 26/2/2009 στο Προεδρικό Μέγαρο, στην αίθουσα του Συμβουλίου που έχει ανακαινιστεί με ψηφιακά συστήματα και ειδική μόνωση κατά της παρακολούθησης των συνεδριάσεων.

Στην Σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου θα συζητηθούν θέματα όπως οι εορτασμοί Νεβρούζ που θα γίνουν στις 21 Μαρτίου και το θέμα της διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών στις 29 Μαρτίου, λαμβανομένων υπόψη των απαιτουμένων μέτρων για την επικράτηση ηρεμίας και ασφάλειας κατά την διεξαγωγή των εκλογών.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι επίσης ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας, οι εργασίες σύστασης του Υφυπουργείου Ασφάλειας, το χρονοδιάγραμμα ειρήνης στην Μ. Ανατολή, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, οι σχέσεις με την Αρμενία καθώς επίσης και οι σχέσεις με την Ε. Ε. και τις Η.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.