Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Δεν υπάρχουν στην Συρία ρωσικές ειδικές δυνάμεις


Δεν υπάρχουν στην Συρία ρωσικές ειδικές δυνάμεις και στρατιωτικοί σύμβουλοι, εκεί εργάζονται μόνο οι ρώσοι στρατιωτικοί τεχνικοί ειδικοί, οι οποίοι εκπαιδεύουν τους Σύριους να διαχειρίζονται τον ρωσικό εξοπλισμό.Σχετική δήλωση έκανε σήμερα στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της ΡΟ Ανατόλι Αντόνοβ.

Ο Αντόνοβ επιβεβαίωσε, πως η Ρωσία θα εκτελεί όλα τα συμβόλαια προμήθειας οπλισμού στην Συρία, τα οποία έχουν συναφθεί προηγουμένως. «Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναθεωρήσουμε τις συμφωνίες μας», - είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας
.http://greek.ruvr.ru/2012_03_13/68368463/

Ρωσία: Μη ρεαλιστική η μονομερής αποχώρηση των κυβερνητικών δυνάμεων στη Συρία Οι ένοπλοι αντίπαλοι της συριακής κυβέρνησης θα πρέπει να σταματήσουν τις μάχες την ίδια στιγμή με τις κυβερνητικές δυνάμεις και θα πρέπει να τους ζητηθεί να αποχωρήσουν κι αυτές από τις θέσεις τους, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, μια ημέρα αφού διαφώνησε με δυτικούς ηγέτες για το πώς μπορεί να τερματιστεί η βία.«Πρέπει να γίνει ταυτόχρονα. Δεν πρέπει να υπάρξει μια κατάσταση όπου να ζητείται από την κυβέρνηση να εγκαταλείψει πόλεις και κωμοπόλεις και να μην ζητείται το ίδιο από τις ένοπλες ομάδες», δήλωσε ο Λαβρόφ.«Μια μονομερής αποχώρηση των κυβερνητικών δυνάνμεων είναι απολύτως μη ρεαλιστική», πρόσθεσε.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.