Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Πίσω στην Αργεντινή το πλήρωμα του πλοίου που ακινητοποιήθηκε στα ανοιχτά της Γκάνας

Δημοσίευση : 25 Oκτωβρίου 2012
Επέστρεψαν στο Μπουένος 'Αιρες τα μέλη του πληρώματος του πλοίου που βρίσκεται ακινητοποιημένο στη Γκάνα.
Επέστρεψαν τη νύχτα στην Αργεντινή τα 280 μέλη του πληρώματος του αργεντίνικου πλοίου που βρίσκεται ακινητοποιημένο στ΄ανοιχτά της Γκάνας εξαιτίας μιας διαφοράς για ένα χρέος της Αργεντινής, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
Οι ναύτες, στην πλειοψηφία τους από την Αργεντινή, έφθασαν με ναυλωμένη πτήση της Air France στο αεροδρόμιο Εζέιζα κοντά στο Μπουένος 'Αιρες, ενώ το εκπαιδευτικό πλοίο του ναυτικού της Αργεντινής Libertad παραμένει στο λιμάνι Τέμα της πρωτεύουσας της Γκάνας, Ακρα.
Το Μπουένος 'Αιρες οργάνωσε την επιστροφή του πληρώματος μετά της απόφαση δικαστηρίου της 'Ακρας να παραμείνει ακινητοποιημένο το πλοίο ύστερα από σχετικό αίτημα της εταιρείας αμοιβαίου κεφαλαίου αντιστάθμισης NML, η οποία ζητεί από την Αργεντινή την αποπληρωμή ενός χρέους ύψους άνω των 370 εκατομμυρίων δολαρίων.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.