Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Πτυχές της ελληνοκυπριακής διαπραγμάτευσης στο Κυπριακό μέσα από τις βρετανικές και τουρκικές πηγές: Από τη Διζωνική Ομοσπονδία στο Σχέδιο Ανάν

Το Κυπριακό Κέντρο Μελετών (ΚΥΚΕΜ) διοργάνωσε με επιτυχία στις 5 Οκτωβρίου  στο ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό συζήτηση με θέμα: «Πτυχές της ελληνοκυπριακής διαπραγμάτευσης στο Κυπριακό μέσα από τις βρετανικές και τουρκικές πηγές: Από τη Διζωνική Ομοσπονδία στο Σχέδιο Ανάν». Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η δημοσιογράφος ερευνήτρια, Φανούλα Αργυρού, η οποία ανέπτυξε το θέμα, «Τα ξεχασμένα βρετανικά έγγραφα, βρετανικές βάσεις και ένα διζωνικό παρασκήνιο του 1975 και ο διευθυντής του ΚΥΚΕΜ, Χρήστος Ιακώβου, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα, «Ο στρατηγικός εγκλωβισμός της ελληνοκυπριακής πλευράς στο Σχέδιο Ανάν την περίοδο 2002- 2004 μέσα από το απόρρητο ημερολόγιο του πρώην αρχηγού του τουρκικού πολεμικού ναυτικού Οζντέν Ορνέκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.