Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ισραηλινή επιδρομή στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας


Νέα ισραηλινή επιδρομή στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας σε απάντηση στις παλαιστινιακές επιθέσεις με ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ.
Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε επιδρομή τα ξημερώματα εναντίον «θέσης τρομοκρατικής δραστηριότητας», όπως δήλωσε Ισραηλινός εκπρόσωπος, στο βόρειο τμήμα της Γάζας, σε απάντηση στις παλαιστινιακές επιθέσεις με ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ.
Σύμφωνα με Παλαιστίνιους αξιωματούχους στη Γάζα, οι οποίοι δεν ανέφεραν θύματα, στόχος της σημερινής ισραηλινής επίθεσης ήταν στρατόπεδο εκπαίδευσης των Ταξιαρχιών Εζεντίν αλ-Κάσαμ, της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς.
Η ισραηλινή επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την επίθεση με δυο ρουκέτες που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από τη Γάζα στο νότιο Ισραήλ. Η επίθεση αυτή δεν προκάλεσε θύματα.
Τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, η ισραηλινή αεροπορία πραγματοποίησε επίθεση στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας μετά την εκτόξευση πέντε ρουκετών λίγο νωρίτερα στο νότιο Ισραήλ.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.