Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Απέρριψε τη θέση του διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη ο στρατηγός Τζον ΆλενΟ στρατηγός Τζον Άλεν απέρριψε τη θέση του διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη και προτίμησε να συνταξιοδοτηθεί.
Ο Αμερικανός στρατηγός Τζον Άλεν αποφάσισε να βγει στη σύνταξη και να μην αναλάβει τελικά την διοίκηση του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε χθες Τρίτη ο ίδιος στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, ο Μπαράκ Ομπάμα δέχθηκε το αίτημα του στρατηγού Άλεν να αποσυρθεί από το στρατό, προκειμένου να «αντιμετωπίσει θέματα υγείας μέσα στην οικογένειά του».
Ο Τζον Άλεν είναι ο απερχόμενος διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. Πρόσφατα είχε εμπλακεί στο ροζ σκάνδαλο που οδήγησε σε παραίτηση τον διευθυντή της CIA Ντέιβιντ Πετρέους και απαλλάχθηκε .
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.