Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Επιβεβαίωσε το Ισραήλ την αεροπορική επίθεση κοντά στη Δαμασκό

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ επιβεβαίωσε σήμερα εμμέσως ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του πραγματοποίησαν την Τετάρτη αεροπορική επιδρομή με στόχο στρατιωτικές εγκαταστάσεις κοντά στη Δαμασκό.
"Αυτό που συνέβη πριν από μερικές ημέρες (...) δείχνει ότι όταν λέμε κάτι, το τηρούμε. Έχουμε πει ότι δεν πιστεύουμε πως θα πρέπει να επιτραπεί να μεταφερθούν στο Λίβανο εξελιγμένα οπλικά συστήματα», είπε ο Μπάρακ μιλώντας κατά την τελευταία ημέρα των εργασιών της διεθνούς Διάσκεψης για την Ασφάλεια, στο Μόναχο της Γερμανίας.
Πρόσφατα το Ισραήλ είχε διακηρύξει ότι δεν θα επιτρέψει τη μεταφορά οπλισμού από τη Συρία προς τη σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου.
"Δεν καταλαβαίνω πώς το Ιράν μπορεί και στηρίζει αυτό το καθεστώς», του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, πρόσθεσε ο Μπάρακ ενώ, αναφερόμενος στο πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης το χαρακτήρισε «πρόκληση για όλο τον κόσμο».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.