Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Συνέντευξη Άσαντ στο κανάλι της Χεζμπολάχ

Ο Σύρος πρόεδρος 'Ασαντ θα δώσει συνέντευξη στο κανάλι της Χεζμπολάχ
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-'Ασαντ θα δώσει συνέντευξη αύριο στο τηλεοπτικό δίκτυο της λιβανικής Χεζμπολάχ, ένοπλης σιιτικής οργάνωσης που μάχεται στο πλευρών των κυβερνητικών δυνάμεων στη Συρία, ανακοίνωσε η συριακή προεδρία στη σελίδα της στο Facebook.
Η συνέντευξη, η οποία θα δοθεί στις 21:00 ώρα Δαμασκού (και ώρα Ελλάδας), θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από τα επίσημα συριακά τηλεοπτικά δίκτυα.
Η Χεζμπολάχ, η οποία περιλαμβάνεται στην αμερικανική λίστα των «τρομοκρατικών οργανώσεων», έχει εμπλακεί στις μάχες στη Συρία στο πλευρό των δυνάμεων του καθεστώτος με δεκάδες νεκρούς μέχρι στιγμής στις τάξεις της.
Ο ηγέτης της οργάνωσης Χάσαν Νασράλα υποσχέθηκε «νίκη» στους οπαδούς του στις μάχες που διεξάγονται τώρα στη στρατηγικής σημασίας συριακή πόλη Κουσέιρ, περίπου 10 χλμ από τα λιβανικά σύνορα.
Πηγή: AΠE-MΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.