Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ιράν: Οι συριακές αποθήκες που επλήγησαν από το Ισραήλ δεν είχαν ιρανικά όπλα



Η Τεχεράνη διέψευσε πως οι αποθήκες στη Συρία στις οποίες επιτέθηκε το Ισραήλ είχαν ιρανικά όπλα
Το Ιράν διέψευσε σήμερα πως οι αποθήκες όπλων εναντίον των οποίων πραγματοποίησε το Ισραήλ δύο αεροπορικές επιδρομές στη Συρία περιείχαν ιρανικά όπλα, δημοσιοποίησε σήμερα η ιστοσελίδα των Φρουρών της Επανάστασης, Sepahnews.com.
Ο στρατηγός Μασούντ Τζαζαγερί, υποδιοικητής του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων «απέρριψε την προπαγάνδα δυτικών και ισραηλινών μέσων ενημέρωσης ότι στόχος των αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ ήταν αποθήκες ιρανικών όπλων», με προορισμό την λιβανική Χεζμπολάχ.
"Η συριακή κυβέρνηση δεν έχει ανάγκη από ιρανικά όπλα και αυτού του είδους οι δηλώσεις αποτελούν μέρος της προπαγάνδας και του ψυχολογικού πολέμου» εναντίον της Συρίας.
Από την πλευρά του, ο Ιρανός υπουργός Άμυνας, στρατηγός Αχμαντ Βαχιντί κάλεσε την διεθνή κοινότητα να εμποδίσει το Ισραήλ να προχωρεί σε τέτοιου είδους επιθέσεις «διότι αν δεν συμβεί αυτό θα υπάρξουν σοβαρά γεγονότα στην περιοχή και οι ΗΠΑ και το σιωνιστικό καθεστώς δεν θα είναι οι νικητές».
Ο ίδιος υπογράμμισε πως «το συριακό καθεστώς θα δώσει σίγουρα κάποια στιγμή την κατάλληλη απάντηση στο σιωνιστικό καθεστώς».
Πηγή: AΠE-MΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.