Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Πέντε νεκροί στρατιώτες και πολλοί τραυματίες. Σκληρές μάχες με Κούρδους αντάρτες!




Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Στις 18:00 απόψε, ομάδα Κούρδων ανταρτών επιτέθηκε με ρουκέτες και πυροβόλα όπλα σε φυλάκιο της στρατοχωροφυλακής, στο χωριό Μπελένολουκ, που ανήκει στην επαρχία Περβάρι του νομού Σιίρτ. Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους πέντε στρατοχωροφύλακες, ενώ τραυματίστηκαν περισσότεροι από δέκα.Οι αντάρτες παγίδευσαν με νάρκες τους δρόμους που οδηγούν στο χωριό, για να παρεμποδίσουν την ενίσχυση του φυλακίου, ενώ άνοιξαν πυρ και εναντίον των ελικοπτέρων που μετέφεραν ειδικές ομάδες καταδρομέων.



Οι συγκρούσεις στνεχίζονται, ενώ όλα τα νοσοκομεία και οι ιδιωτικές κλινικές έχουν τεθεί σε συναγερμό και αναμένουν την διακομιδή των τραυματιών.
Εν τω μεταξύ, απόψε στις 21:45 ομάδα Κούρδων ανταρτών επιτέθηκε με ρουκέτες και πυροβόλα όπλα ενταντίον της Διοίκησης Ασφάλειας της κωμόπολης Χάνι, έδρα της ομώνυμης επαρχίας, που ανήκει στον νομό Ντιγιαρμπακίρ. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί. Οι συγκορύσεις στην περιοχή συνεχίζονται.
Πηγή: Ιντερνέτ Χαμπέρ
http://infognomonpolitics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.