Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Την Τουρκία επισκέπτεται ο ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μεσάαλ

Ο αρχηγός της Χαμάς Χαλέντ Μεσάαλ, έφτασε σήμερα στην Τουρκία, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη επίσκεψη εκεί του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.
Ο ηγέτης της ισλαμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, Χάλεντ Μεσάαλ, βρίσκεται από σήμερα στην Τουρκία σε μια απροσδόκητη επίσκεψη που συμπίπτει με εκείνη του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.
Όπως μετέδωσε σήμερα το ιδιωτικό τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV ο Μεσάαλ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και ο Αμπάς έφτασε στην Άγκυρα την Τρίτη το μεσημέρι, κι ενώ καταγράφονται διαφωνίες ανάμεσα στις παλαιστινιακές οργανώσεις για το σχηματισμό μιας παλαιστινιακής κυβέρνησης εθνικής ενότητας. αλλά δεν είναι γνωστό αν οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν.

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές ο Αμπάς θα ακολουθήσει σήμερα ένα «ιδιωτικό πρόγραμμα» προτού συναντηθεί αύριο και την Παρασκευή επίσημα με τον πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ και τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντίστοιχα αλλά και με τον επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Αχμέτ Νταβούτογλου. http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.