Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Αφγανιστάν: Ηγετικό στέλεχος των Ταλιμπάν σκότωσε το ΝΑΤΟΟι νατοϊκές δυνάμεις στο Αφγανιστάν ανακοίνωσαν σήμερα πως στη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής σκοτώθηκε σημαντικό ηγετικό στέλεχος των Ταλιμπάν Χακάνι, που θεωρείται ότι συμμετείχε στην πρόσφατη επίθεση εναντίον ξενοδοχείου της Καμπούλ.

«Ο Ισμαήλ Τζαν, ένας από τους αναπληρωτές διοικητές των Χακάνι στο Αφγανιστάν, ο Χάτζι Μάλι Χαν και πολλοί άλλοι μαχητές των Χακάνι σκοτώθηκαν την Τετάρτη σε αεροπορική επίθεση», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Isaf.

1 σχόλιο:

  1. ρε παιδιά μάθετε ελληνικά . Όταν βάζετε τίτλο "Ηγετικό στέλεχος των Ταλιμπάν σκότωσε το ΝΑΤΟ" σημαίνει ότι ο ταλιμπάν σκότωσε κάποιον άλλο . Έπρεπε να γράψετε "Ηγετικό στέλεχος Ταλιμπάν σκοτώθηκε από ενέργεια του Νατο" τεσπα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.