Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ερντογάν: Η Τουρκία «δεν θα σιωπήσει» αν το Ισραήλ επιτεθεί στο Λίβανο


Προειδοποίηση του Τούρκου πρωθυπουργού προς το Τελ Αβίβ στη περίπτωση επίθεσης εναντίον του Λιβάνου, όπου και πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.


Η Τουρκία «δεν θα σιωπήσει» αν το Ισραήλ επιτεθεί και πάλι στο Λίβανο ή στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που πραγματοποιεί επίσκεψη στη Βηρυτό.

«Θέλει άραγε το Ισραήλ να μπει στο Λίβανο με τα πιο σύγχρονα αεροπλάνα και άρματα μάχης, να σκοτώσει τις γυναίκες και τα παιδιά και να καταστρέψει τα σχολεία και τα νοσοκομεία και μετά να μας ζητήσει να σωπάσουμε;», ρώτησε ο Ερντογάν σε ομιλία που εκφώνησε με την ευκαιρία της ετήσιας συνόδου της Ένωσης των αραβικών τραπεζών.

«Θέλει άραγε να χρησιμοποιήσει τα πιο σύγχρονα όπλα και τις βόμβες με φώσφορο και τις βόμβες διασποράς και να μπει στη Γάζα για να σκοτώσει εκεί τα παιδιά και μετά να μας ζητήσει να σωπάσουμε;», επανέλαβε παρουσία του Λιβανέζου πρωθυπουργού Σαάντ Χαρίρι.

«Δεν θα σωπάσουμε και θα υποστηρίξουμε τη δικαιοσύνη με όλα τα μέσα μας», τόνισε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ (25/11/2010)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.