Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

«Εξαπατήθηκε» από τον παραγωγό του «Innocence of Muslims», ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης των τηλεοπτικών εγκαταστάσεων

Ο ιδιοκτήτης των τηλεοπτικών εγκαταστάσεων όπου γυρίστηκε η αντιισλαμική ταινία ισχυρίζεται ότι εξαπατήθηκε από τον παραγωγό για το περιεχόμενό της.
Ο Αμερικανός κόπτης χριστιανός ακτιβιστής, ο οποίος παραχώρησε τις τηλεοπτικές εγκαταστάσεις που διαθέτει στην Καλιφόρνια για τα γυρίσματα της επίμαχης ταινίας που πυροδότησε την οργή πολλών μουσουλμάνων ανά τον κόσμο, ισχυρίζεται ότι εξαπατήθηκε από τον παραγωγό της σχετικά με το περιεχόμενό της.
Σε ανακοίνωσή του που ανήρτησε στο μπλογκ γνωστής Αμερικανής ακτιβίστριας κατά του Ισλάμ, ο Τζόζεφ Νασράλα, ιδρυτής της οργάνωσης Media for Christ που εδρεύει στην Καλιφόρνια, δήλωσε ότι έπεσε θύμα «παραπληροφόρησης και δυσφήμισης» και ότι ο κυριότερος παραγωγός της ταινίας αλλοίωσε το περιεχόμενό της χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.
Η οργάνωση Media for Christ διαθέτει δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο, το The Way TV. Ο Νασράλα υποστηρίζει ότι τον περασμένο χρόνο τον προσέγγισε ο Νακούλα Μπασιλέι Νακούλα, τον οποίο περιέγραψε ως παραγωγό της ταινίας, και του πρότεινε να γυρίσουν μια ταινία με θέμα τον διωγμό των χριστιανών στην Αίγυπτο.
Ο Νακούλα, ο οποίος κατηγορείται για τραπεζικές απάτες, ανακρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από τις ομοσπονδιακές αρχές σχετικά με πιθανές παραβιάσεις των όρων αναστολής του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και τα ίχνη του αγνοούνται.
Ο Νασράλα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι ο Νακούλα του είχε πει πως η ταινία θα έχει τίτλο «Desert Warrior» ("Μαχητής της Ερήμου") και θα πραγματεύεται τον πολιτισμό της ερήμου σε σχέση με τη σημερινή κατάσταση».
Η ανακοίνωσή του αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Atlasshrugs2000, την οποία διαχειρίζεται η Πάμελα Γκέλερ, ακτιβίστρια που έχει διοργανώσει αντιισλαμικές διαδηλώσεις, μεταξύ των οποίων και κάποιες κατά την κατασκευής ισλαμικού κέντρου κοντά στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, στο Διεθνές Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.