Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκάλυψη: Tο σιωπηρό σχέδιο των Τούρκων και Γερμανών για τη Θράκη και τη σύνδεση των ΕΟΖ με τα κέντρα κράτησης μεταναστών


coverEpikairaT152.jpgΣτο στόχαστρο Τούρκων και Γερμανών η Θράκη, ενώ η Αθήνα κοιμάται. Προωθούν τα δικά τους οικονομικά και γεωπολιτικά σχέδια σε μια συμπόρευση,εκμεταλλεύομενοι την κρίση στην Ελλάδα.
Αποθράσυνση της Αγκυρας η οποία φτιάχνει παράνομες, παράλληλες κρατικές δομές εκπαίδευσης, υγείας αλλά και διοίκησης(!), σε περιοχές τηςΘράκης,τάζοντας, απειλώντας και εκβιάζοντας τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας.
Γιατί η Τουρκία αναβαθμίζει τη Θράκη σε κορυφαίο θέμα της εξωτερικής της πολιτικής και ετοιμάζεται για ένταση με την Ελλάδα.
Τι κρύβεται πίσω από την προσπάθεια των Γερμανών να εγκαταστήσουν ΕΟΖ στη Θράκη και αλλού. Ποιος είναι ο ρόλος των κέντρων κράτησης μεταναστών, γιατί τα εγκαθιστούν σε συγκεκριμένες περιοχές και πως σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν. Από τις αρχές του 2011 η ελληνική κυβέρνηση είχε συμπεριλάβει διάταξη – κερκόπορτα στο νόμο για το άσυλο, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη σύνδεση των ΕΟΖμε τους λαθρομετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.