Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Oι Κούρδοι κατέρριψαν ένα τουρκικό κατασκοπευτικό τύπου ΗΕRON. Ένα λιγότερο για κατασκοπία στον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου


Φωτογραφία για Oι Κούρδοι κατέρριψαν ένα τουρκικό κατασκοπευτικό τύπου ΗΕRON. Ένα λιγότερο για κατασκοπία στον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρακτορείο Ειδήσεων ΦΙΡΑΤ, αντάρτες του κουρδικού απελευθερωτικού κινήματος στις 18 Σεπτεμβρίου 2012 κατέρριψαν μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου HERON.

Το ισραηλινής κατασκευής μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που θεωρείται από τα πιο σύγχρονα στον κόσμο, κατερρίφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης των ανταρτών εναντίον φυλακίου του Ουλούντερε, που ανήκει στο νομό Χακκιάρι.

Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για συλλογή πληροφοριών από  πλευράς της Τουρκίας, για εξυπηρέτηση των επιθετικών της σχεδίων εναντίον των νησιών του Αιγαίου και του Έβρου.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι αντάρτες από το καταρριφθέν μη επανδρωμένο αεροσκάφος.
Ακολουθούν οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι αντάρτες από το καταρριφθέν μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

InfoGnomon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.