Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Πρόσκληση Πούτιν προς Νετανιάχου να επισκεφθεί τη Μόσχα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να επισκεφθεί τη Ρωσία, δήλωσε σήμερα ισραηλινός αξιωματούχος στην Ιερουσαλήμ.
Η πρόσκληση αυτή περιλαμβάνεται σε επιστολή του Πούτιν προς τον Νετανιάχου, ωστόσο σύμφωνα με τον ισραηλινό αξιωματούχο, ο οποίος δεν κατονομάζεται, δεν έχει προσδιοριστεί ημερομηνία για την επίσκεψη αυτή.
«Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου έλαβε επιστολή από το ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, στην οποία τον συγχαίρει για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης στο Ισραήλ και τον προσκαλεί να επισκεφθεί τη Μόσχα», τόνισε ο ισραηλινός αξιωματούχος.
Η πρόσκληση έφθασε στον Νετανιάχου λίγες ώρες πριν ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αρχίσει την επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ.
Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς επισκέφθηκε τη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα όπου εξέφρασε την ελπίδα να επαναληφθούν εφέτος οι ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ισραήλ παρά το γεγονός ότι «οι πιθανότητες γι΄αυτό παραμένουν λίγες».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.