Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρκία: 461 νεκροί στις μάχες με τους Κούρδους

Τετρακόσιοι εξήντα ένας άνθρωποι έχουν σκοτωθεί φέτος στις συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και Κούρδων ανταρτών.
Τετρακόσιοι εξήντα ένας άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής φέτος από τις συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και των Κούρδων ανταρτών στη διάρκεια περίπου 1.000 στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον μελών του PKK, όπως μετέδωσε σήμερα το τουρκικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές.
Ογδόντα οκτώ Τούρκοι στρατιώτες και 373 αντάρτες έχουν σκοτωθεί από την αρχή του χρόνου στη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη νοτιοανατολική Τουρκία, πρόσθεσε το τηλεοπτικό δίκτυο, σύμφωνα με τα στοιχεία του στρατού της χώρας.
Ο τουρκικός στρατός έχει εντείνει φέτος τις επιχειρήσεις του εναντίον των ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK). Τους τελευταίους έξι μήνες έχει εξαπολύσει 974 επιχειρήσεις στις οποίες πήραν μέρος χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες με την υποστήριξη ελικοπτέρων και αεροσκαφών F-16.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.