Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αυξάνεται το προβάδισμα του Ομπάμα έναντι του Ρόμνεϊ, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις

Το προβάδισμα του πρόεδρου Μπαράκ Ομπάμα, έναντι του αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ, φαίνεται, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, ότι συνεχώς αυξάνεται, αναφέρει το Πρακτορείο Ρόιτερς, παρόλο που τα ποσοστά των δύο υποψηφίων είναι σχετικά κοντά.
Ο Ομπάμα πήρε το προβάδισμα έναντι του Ρόμνεϊ, μετά τη διεξαγωγή των συνεδρίων που πραγματοποίησαν οι δύο αρχηγοί των κομμάτων πριν από λίγες ημέρες.
Όπως μεταδίδει το Ρόιτερς, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δεν προεξοφλούν ποιος από τους δύο υποψήφιους θα είναι ο νικητής, ο Ρόμνεϊ θα πρέπει να κάνει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να «επανέλθει στην κούρσα» και να κερδίσει τις ψήφους των αναποφάσιστων ψηφοφόρων.
Τρεις δημόσιες συζητήσεις μεταξύ των υποψήφιων προέδρων και μία μεταξύ των αντιπροέδρων αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, πριν τις εκλογές στις 6 Νοεμβρίου.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.