Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Επιθέσεις με ρουκέτες σε περιοχές της ΚαμπούλΤρεις ρουκέτες εκτοξεύτηκαν το πρωί της Τρίτης στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, δήλωσαν αστυνομικές πηγές .
Η μια από τις ρουκέτες έπεσε κοντά σε τηλεοπτικό σταθμό, η δεύτερη σε γειτονιά στα ανατολικά της Καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών. Η τρίτη ρουκέτα έπεσε κοντά στο κτίριο της υπηρεσίας πληροφοριών του Αφγανιστάν, όπως δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας.
Οι αρχές δεν μπορούν να προσδιορίσουν ποιοι εκτόξευσαν τις ρουκέτες, ούτε να επιβεβαιώσουν αν υπάρχουν θύματα.
Το 2012 τρεις μεγάλες επιθέσεις συγκλόνισαν την αφγανική πρωτεύουσα. Η πλέον συντονισμένη έγινε στην Πράσινη Ζώνη, όπου βρίσκονται οι ξένες πρεσβείες και τα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, με δεκάδες νεκρούς, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν οι δράστες της επίθεσης.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο δύο επιθέσεις αυτοκτονίας σε διάστημα δέκα ημερών συγκλόνισαν την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 20 νεκρούς.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.