Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Έρευνα του FBI στο σπίτι της πρώην ερωμένης του Πετρέους




Δεκάδες πράκτορες του FBI διεξήγαν έρευνα στο σπίτι της πρώην ερωμένης του Ντέιβιντ Πετρέους, πρώην γενικού διευθυντή της CIA, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Αστυνομικοί μετέφεραν κιβώτια και τράβηξαν φωτογραφίες του εσωτερικού του σπιτιού της Πόλα Μπρόντγουελ στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, σύμφωνα με το CBS.
Η εφημερίδα Charlotte Observer έγραψε ότι οι πράκτορες εξέτασαν με ανιχνευτές τα πατώματα του σπιτιού. Δημοσιογράφος του WCNC έγραψε στο Twitter ότι οι αστυνομικοί έμειναν τουλάχιστον δύο ώρες στο σπίτι.
Η Μπρόντγουελ, βιογράφος του Πετρέους, δεν έχει εμφανιστεί στο σπίτι της, από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο.
Ένας από τους γείτονές της ο Εντ Γουίλιαμς μιλώντας στο NBC τόνισε πως η Μπρόντγουελ, ο σύζυγος και οι δύο γιοι τους βρίσκονται σε ένα μέρος που κρατείται μυστικό και είναι καλά.
Ο Στιβ Μπόιλαν, φίλος και πρώην εκπρόσωπος του Πετρέους, διευκρίνισε πως η σχέση του στρατηγού με την Μπρόντγουελ άρχισε δύο μήνες αφότου ανέλαβε την ηγεσία της CIA, τον Σεπτέμβριο του 2011 και έληξε πριν από τέσσερις μήνες.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.