Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ρώσος στρατιώτης βρέθηκε, έπειτα από 33 χρόνια, ως θεραπευτής στο Αφγανιστάν!


Σεϊχ Αμπντουλάχ. Το όνομα ενός νομάδα που ζει ως θεραπευτής ασθενειών με παραδοσιακούς τρόπους στο Αφγανιστάν.
Ένα όνομα χωρίς ιστορία για έναν άνθρωπο με ιστορία! Γιατί, στην πραγματικότητα, πρόκειται για τον πρώην Σοβιετικό στρατιώτη Μπαχρενίν Χακίμοφ, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από το 1980 και βρέθηκε προ ημερών από την WIAC, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που εδρεύει στη Μόσχα και ηγείται των προσπαθειών εντοπισμού αγνοούμενων πρώην μελών του σοβιετικού στρατού που είχε εισβάλει στην ασιατική χώρα.
"Ο Χακίμοφ είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, τον Σεπτέμβριο του 1980 σε μία μάχη στη Σανίντ, όπου και περισυνελέγη από κατοίκους της περιοχής», αναφέρει η οργάνωση σε δήλωση που αναρτήθηκε στο site της.
Τώρα ο Χακίμοφ ζει μια νομαδική ζωή ως θεραπευτής ασθενειών με παραδοσιακά μέσα και, σύμφωνα με την WIAC, κατάφερε να αναγνωρίσει άλλους πρώην συντρόφους του που είχαν υπηρετήσει τον σοβιετικό στρατό στο Αφγανιστάν.
Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.