Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Πολύνεκρες επιθέσεις στο Ιράκ

Δημοσίευση : 16 Aυγούστου 2012
Τουλάχιστον 19 νεκροί και 104 τραυματίες σε σειρά επιθέσεων στο Ιράκ.

Τουλάχιστον 19 νεκροί και 104 τραυματίες είναι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από ιατρικές πηγές και πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας τα θύματα των επιθέσεων που σημειώθηκαν σήμερα στο Ιράκ.
Οι επιθέσεις σημειώθηκαν σε εννέα πόλεις, λίγες ημέρες πριν από τη θρησκευτική γιορτή Άϊντ ελ-Φιτρ που σηματοδοτεί το τέλος του ραμαζανιού.
Οι πιο αιματηρές επιθέσεις σημειώθηκαν στη συνοικία Χουσεϊνίγια της Δαμασκού και στην πόλη Ντακούκ, βορείως της πρωτεύουσας.
Στη Χουσεϊνίγια εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο σκοτώνοντας έξι ανθρώπους και τραυματίζοντας 26.
Στη Ντακούκ της επαρχίας Κιρκούκ, βομβιστής-καμικάζι ανατινάχθηκε στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία σκοτώνοντας έξι αστυνομικούς και τραυματίζοντας 25.
Στην περιοχή Αλ-Γκάρμα κοντά στη Φαλούτζα, τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίσθηκαν από πυρά ενόπλων σε οδόφραγμα.
Τρεις ακόμα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επιθέσεις στις πόλεις Τουζ Χουρμάτου, Κιρκούκ και Ντιμπίς.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.