Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Έκρηξη κοντά στο ισραηλινό υπουργείο Άμυνας


 10 Iανoυαρίου 2013

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζων οφείλεται πιθανόν η έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο στο Τελ Αβίβ.
Ένα αυτοκίνητο εξερράγη κοντά σ' ένα λεωφορείο σήμερα στο Τελ Αβίβ προκαλώντας τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων σε μια επίθεση που η αστυνομία υποπτεύεται ότι ήταν απόπειρα δολοφονίας του αρχηγού μιας από τις σημαντικότερες οικογένειες του οργανωμένου εγκλήματος στο Ισραήλ.
Το ισραηλινό ραδιόφωνο μετέδωσε πως το αυτοκίνητο ανήκε στον Νίσιμ Χαλπερόν, ο οποίος είναι ο αρχηγός μιας οικογένειας του οργανωμένου εγκλήματος και έχει ήδη διαφύγει επτά άλλων αποπειρών δολοφονίας, η τελευταία από τις οποίες έγινε πριν από έξι μήνες στο Ραμάτ Γκαν, προάστιο του Τελ Αβίβ.
Φαίνεται πως ο Χαλπερόν δεν βρισκόταν μέσα στο όχημα όταν αυτό εξερράγη, μετέδωσε ραδιοσταθμός.
"Ήταν ένα επεισόδιο που σχετίζεται με το κοινό έγκλημα, ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι αστυνομικοί πιστεύουν πως η επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε από παλαιστίνιους μαχητές.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως τέσσερις άνθρωποι τραυματίσθηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε στην κεντρική οδό Μεναχέμ Μπέγκιν.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.