Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Χημικά όπλα κατά του ΡΚΚ από τους Τούρκους;

Στην πρόσφατη εκστρατεία τους, κυριολεκτικά ο όρος, αφού έριξαν στη μάχη 22 τάγματα των ειδικών τους δυνάμεων, υποστηριζόμενα από άρματα και αεροπορία, κατά των μαχητών του ΡΚΚ, οι Τούρκοι υποστήριξαν ότι σκότωσαν περί τους 300 Κούρδους μαχητές.

Παρόλα αυτά μετέφεραν, προς επίδειξη, μόνο 24 πτώματα Κούρδων στην Μαλάτια. Μια από τις σωρούς ανήκει στην
Εμπρού Μουχικαντζί. Ο πατέρας της νεκρής κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα και με έκπληξη διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν σημάδια από βολίδες στη σωρό της κόρης του, όπως και στις σωρούς των υπολοίπων. Τι είχε συμβεί;

Σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Φιράτ οι 24 Κούρδοι μαχητές σκοτώθηκαν στις 19 Οκτωβρίου από χημικά όπλα, για αυτό, πάντα σύμφωνα με το πρακτορείο, τα πτώματά τους βρέθηκαν σχεδόν απανθρακωμένα, αλλά χωρίς κανένα σημάδι ότι επλήγησαν από βολίδες ή άλλα βλήματα.

Επίσης σημαντική είναι η παρατήρηση που κάνει το πρακτορείο Φιράτ σχετικά με τις ανακοινώσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για τις κουρδικές απώλειες, όπου αναφέρονται δεκάδες νεκροί, αλλά κανένας τραυματίας. Είναι μάλλον προφανής η τύχη των Κούρδων τραυματιών.

Πηγή: DEFENCE POINT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.