Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Παραλίγο θερμό επεισόδιο με Ισραηλινά και τουρκικά μαχητικά



24 Οκτωβρίου 2011, 20:25 EEST
SigmaLive/Sigma TV

Σύμφωνα με πληροφορίες 2 Τουρκικά F-16 έφτασαν σε πολύ κοντινή απόσταση αργά το απόγευμα με Ισραηλινά μαχητικά που λαμβάνουν μέρος σε ασκήσεις νοτίως της Κύπρου αλλά εντός του FIR Λευκωσίας.

Η απόσταση που χώριζε τα μαχητικά της Τουρκίας και του Ισραήλ ήταν μικρότερη από 30 μίλια και πετούσαν στο ίδιο ύψος. Δεν υπήρξε εμπλοκή ωστόσο στο Τελ Αβίβ σήμανε συναγερμός παρά το γεγονός ότι εκείνη την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η άσκηση των Ισραηλινών η υπεροχή των μαχητικών του Ισραήλ ήταν πολύ μεγάλη.

Μπορεί οι Ισραηλινοί να διατηρούν χαμηλούς τόνους ωστόσο φαίνεται ότι πολύ σύντομα η αεροπορία των δύο χωρών θα βρεθεί και πάλι απέναντι η μία στην άλλη διότι σύμφωνα με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσαν οι Ισραηλινοί θα διεξαχθούν νέες ασκήσεις
εντός του FIR Λευκωσίας στις 27 και 28 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.