Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Πολύνεκρη συμπλοκή στο αεροδρόμιο της Καμπούλ

Αρκετοί νεκροί και τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός ανταλλαγής πυροβολισμών ανάμεσα σε έναν πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας και ξένων στρατιωτών.

Αρκετοί νεκροί και τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός ανταλλαγής πυροβολισμών ανάμεσα σε έναν πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας του Αφγανιστάν και ξένων στρατιωτών, που ακολούθησε μετά από φιλονικία στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

«Περίπου στις 11:00 το πρωί σήμερα, σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα σε έναν αφγανό πιλότο και σε ξένους συναδέλφους του μέσα στο Γενικό Επιτελείο της Πολεμικής Αεροπορίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να υπάρχουν νεκροί και τραυματίες», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές. Εκπρόσωπος των ΝΑΤΟικών δυνάμεων στην αφγανική πρωτεύουσα επιβεβαίωσε απλώς ότι σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών στο αεροδρόμιο.

Το επιτελείο της αφγανικής Πολεμικής Αεροπορίας στεγάζεται στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.