Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ισραήλ: Ο Μπάρακ ξέχασε «άκρως απόρρητα» έγγραφα σε ξενοδοχείο

Ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπάρακ, τον Μάρτιο ξέχασε έγγραφα «άκρως απόρρητα» μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Λονδίνου Park Plaza de Westminster, όπου είχε καταλύσει, μετέδωσε σήμερα το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο «Δεύτερο» του Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός υπουργός της Αμυνας είχε σταθμεύσει τον Μάρτιο στο Λονδίνο καθ'οδόν προς τη Νέα Υόρκη, πρόσθεσε το ίδιο δίκτυο, που ανέφερε ότι «λησμονήθηκαν επίσης και έγγραφα με προσωπικές σημειώσεις» του Μπάρακ.

Ολα τα ανωτέρω έγγραφα εντοπίστηκαν απ έναν ισραηλινό επιχειρηματία, που αμέσως μετά τον υπουργό κατέλυσε στο ίδιο δωμάτιο, μετέδωσε επίσης το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο του Ισραήλ. Πρόσθεσε ότι ο επιχειρηματίας ενημέρωσε τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, που παρέλαβαν αμέσως τα εν λόγω έγγραφα.

Το περιεχόμενο του ρεπορτάζ εν μέρει επιβεβαιώθηκε σήμερα από το υπουργείο της Αμυνας. Ομως αυτό «διέψευσε ότι επρόκειτο γιά άκρως απόρρητα έγγραφα». Αφησε να εννοηθεί ότι τα έγγραφα αυτά θα περνούσαν στην κατοχή εξουσιοδοτημένου υπαλλήλου της κυβέρνησης του Ισραήλ, αμέσως μετά την αναχώρηση του Μπάρακ από το πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου, κάτι όμως που δεν συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι φίλοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τον συγγραφέα του άρθρου, υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται. Προτιμήστε την ελληνική γλώσσα αντί για greeklish.